Новини

Фізики та математики зібралися в ЧНУ на Міжнародній конференції

Упродовж трьох днів у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася Міжнародна конференція «Диференціальні рівняння, математична фізика та їх застосування». Захід зібрав фахівців в області фізики та диференціальних рівнянь як із багатьох наукових та навчальних установ України, так і з-за кордону.

Конференції з фізики стали доброю академічною традицією ЧНУ, яку з 1998 року підтримують кафедра фізики та наукова школа професора Андрія Михайловича Гусака.

Однак, вперше подібний захід зібрав разом фізиків та математиків для синергетичної взаємодії прикладних та фундаментальних досліджень.
Організаторами заходу стали Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького (кафедра фізики, кафедра алгебри та математичного аналізу), Донецький національний університет імені Василя Стуса, Інститут прикладної математики і  механіки НАН України, Інститут математики НАН України, Інститут металофізики імені Курдюмова, Фізико-технічний університет НАН Білорусі.

Детальніша на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького - cdu.edu.uaЧеркаського національного університету імені Богдана Хмельницького - cdu.edu.ua

 

Останнє редагування: Понеділок, 23 жовтня 2017 14:20