Новини

Олімпіада з програмування

Запрошуємо студентів взяти участь в олімпіаді з програмування, що проводиться компанією Andersen. 

Компанія Andersen - міжнародна аутсорсингова компанія, що займається розробкою та тестуванням програмного забезпечення, представлена на ринку IT вже понад 12 років.

На сьогоднішній день в штаті понад 1300 співробітників в 14 локаціях України та Білорусі. Постійні представники компанії працюють в Берліні, Вільнюсі, Парижі та Фініксі.

Сьогодні Andersen - успішна і динамічна компанія, надійний і відкритий партнер для клієнтів, а головне - команда мрії для кожного. Орієнтація на результат, сумлінність, прагнення до особистісного та професійного росту - наші головні пріоритети. Тому компанія постійно приділяє велику увагу популяризації IT-освіти, проводить курси, хакатони, мітапи, співпрацює з вищими навчальними закладами, бере участь і організовує різні заходи в цій галузі. У 2017 році компанія отримала статус резидента Парку високих технологій (Білорусь). Компанія є організатором щорічної республіканської олімпіади з програмування в Білорусі. Цього року вперше компанія проводить олімпіаду в Україні серед студентів вищих навчальних закладів.

Запрошуємо студентів долучитися до участі у олімпіаді. Для цього необхідно зареєструватись за посиланням:

ПОСИЛАННЯ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

Олімпіада буде проходити в два етапи: відбірковий етап 03 жовтня, фінал 24 жовтня. Формат проведення - он-лайн.

Переможці олімпіади будуть нагороджені цінними призами (ноутбуки).

Останнє редагування: Понеділок, 28 вересня 2020 16:00