Новини

Розпочали роботу заочні (дистанційні) підготовчі курси до ЗНО-2017 з математики та фізики

Дорогі школярі!

10 листопада стартував пілотний проект Навчально-наукового інституту фізики, математики та комп'ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького – заочні (дистанційні) підготовчі курси з підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з математики та фізики.

Відсьогодні теоретичні відомості та тести перших тем з математики та фізики відкриті для зареєстрованих користувачів. Тривалість наших безкоштовних дистанційних курсів становить 6 місяців. Програму курсів складено так, що Ви зможете працювати в зручний для Вас час, у зручному для Вас темпі й це займатиме приблизно 2-3 години на тиждень.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатися до навчання на курсах, пройшовши електронну реєстрацію на заочні (дистанційні) підготовчі курси з математики або фізики. Для цього Вам потрібно заповнити онлайн-реєстраційну форму за адресою http://www.physmath.cdu.edu.ua/ у рубриці «РЕЄСТРАЦІЯ на заочні (дистанційні) підготовчі курси  з підготовки до ЗНО 2017», чи скористатися глобальним посиланням на анкету goo.gl/CzzHYn.

Чекаємо на Вас!

Останнє редагування: Четвер, 10 листопада 2016 15:30